Naar navigatie | Naar inhoud
Print E-mail

Disclaimer

Alle teksten, beeldmateriaal en animaties en de wijze waarop deze op de website worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van De Plafonneur. Het aanbrengen van wijzigingen aan de inhoud van deze website is uitdrukkelijk verboden.

Aansprakelijkheid
De Plafonneur is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze site of van het afgaan op onjuiste informatie op deze site tenzij rechtens zou worden vastgesteld dat De Plafonneur opzet of grove nalatigheid kan worden verweten.

Sommige informatie op de site kan onjuist zijn door wijzigingen die zich hebben voorgedaan na het moment van publicatie. De Plafonneur behoudt zich het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in prijzen. Eventuele aanbiedingen op de website gelden tot de aangegeven datum en onder voorbehoud van bevestiging door De Plafonneur.

De Plafonneur is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de De Plafonneur-website zouden voorkomen.

Deze website kan tevens hyperlinks bevatten naar andere websites. De Plafonneur is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.

Concept, ontwerp, realisatie
BouwXP
Binnenhei 35
5508 TG  Veldhoven
http://www.bouwxp.nl
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 
< Vorige